Gå til indhold
HjemFødselsdagskort

Fødselsdagskort

Vælg tema

Fødselsdagskort: Flower Power (10 stk.)
79,00 kr.
Total
79,00 kr.
1

Flotte fødselsdagskort til børnefødselsdage, fars- og morsdag, jubilæer og andre lejligheder. Hver pakke indeholder 10 kort med 10 forskellige motiver. Størrelsen på kortene er 9 x 14 cm.

✓ Premium papir
✓ Høj kvalitets tryk
✓ 100% tilfredshedsgaranti

Fødselsdagskort: Flower Power (10 stk.) 1/6
Fødselsdagskort: Flower Power (10 stk.) 2/6
Fødselsdagskort: Flower Power (10 stk.) 3/6
Fødselsdagskort: Flower Power (10 stk.) 4/6
Fødselsdagskort: Flower Power (10 stk.) 5/6
Fødselsdagskort: Flower Power (10 stk.) 6/6
Tryk af høj kvalitet
Premium papir
Til alle anledninger
Stort udvalg

Mangler du ofte fødselsdagskort? I en travl hverdag er det altid smart at have nogle fine kort ved hånden. Nu kan du også slippe besværet med at skulle stresse af sted til den nærmeste butik for at finde passende gratulationskort, og i stedet få dem leveret direkte hjem i postkassen!

Hver pakke indeholder 10 kort med 10 forskellige motiver. Vælg mellem temaer som partydyr, skovdyr, motor, blomster, enhjørning og søde sager. Måske vil du sende en hilsen til en person, der fylder år, eller overraske en du holder af? Med vores kortpakker er du forberedt på enhver anledning. Vi har kort, der passer til fødselsdage, fars- og morsdag, mærkedage, jubilæum eller når du bare vil give lidt ekstra opmærksomhed til nogen, der fortjener det.

Elsker du kortenes charmerende og farverige illustrationer? Flere af dem finder du også på vores navnelapper, plakater og andre specialdesignede produkter.