HjemNavnemærker til børnehave/SFO

Navnemærker til børnehave/SFO

Mærkelapper til børnehaven

Mærkelapper til børnehaven

Identiketters mærkelapper til børnehaven gør det enkelt at mærke tøj, sko, tasker, madkasser, termokander og andre ejendele.

Vælg blandt klassiske navnemærker, licenserede navnemærker og strygebare navnemærker.

Klassiske mærkelapper til børnehaven

Vores klassiske navnemærker blev introduceret i august 2012. Med det legende design og enkle påføring, blev de hurtigt vores mest populære navnemærker. Den position har de holdt siden. Disse navnemærker klistres enkelt på det som skal mærkes, har et slidstærkt tryk, sidder godt og ser i tillæg fantastiske ud! De tåler vask op til 60 grader, tørretumbler, opvaskemaskine, ovntemperaturer og kulde, og størrelsen er 30×13 mm. Hver pakke indeholder 120 navnemærker.

Licenserede navnemærker

Disney navnemærker kom på markedet i 2013. I de efterfølgende år har andre spændende franchises som Mumitrolden, Gurli Gris og Hello Kitty kommet med. I lighed med klassiske navnemærker er disse også strygefrie og selvklæbende. De klistres enkelt på det som skal mærkes. Du kan mærke både tøj, sko og alt af udstyr med disse farverige navnemærker. De er meget slidstærke og tåler både 60 grader i vaskemaskine, tørketumbler, opvaskemaskine, ovntemperaturer og kulde. Størrelsen på Disney navnemærker er 30×13 mm og kommer i pakker af 120 navnemærker.

Strygebare mærkelapper

Vores strygebare navnemærker har været i salg siden 1996. Disse navnemærker kan bruges på det meste af tøj, og er specielt gode på sokker, halstørklæder og andet som ikke har vaskeanvisninger eller indsyede mærkelapper på sig. De kommer i pakker af 120 og er 30×13 mm store.

Her kan du hente plakater og foldere til din Børnehave/SFO.

Download materialet her