HjemNavnemærker til plejehjem

Navnemærker til plejehjem

Navnemærker til plejehjem

Navnemærker til plejehjem

Identiketter har leveret navnemærker til plejehjem og sygehjem i lang tid. Vi tilbyder to typer mærkelapper; mærkelapper du kan klistre på tøjet (klassiske navnemærker) og mærkelapper du kan stryge på tøjet (strygebare navnemærker).

De klassiske navnemærker er meget populære blandt småbørnsforældre og folk på farten. Disse har klister på bagsiden og påføres hurtigt og enkelt på det som skal mærkes. Udfordringen med disse mærkelapper er derimod at de må fæstes på vaskeanvisning eller indsyede mærkelapper i tøjet. I tillæg tåler de ikke alle temperaturer i vaskemaskinen.

Vår anbefaling til beboere på sygehjem og plejehjem er derfor strygebare navnemærker. Disse tåler 95 grader i vaskemaskine og kan i tillæg placeres godt synligt på stoffet. I modsætning til de klassiske navnemærker, skal disse mærkelapper placeres direkte på stoffet og de kan derfor placeres så synlig eller usynlig som man selv måtte ønske.

Navnemærker til plejehjem – strygemærker

Strygemærkerne fæstes med strygejern direkte på tøjet. De smelter ind i tøjfibrene og sidder dermed godt fast. Disse kan bruges på al tekstil, eksempelvis jakker, bukser, trøjer, bluser, skjorter, sokker, undertøj, håndklæder, sengetøj og meget andet.

Ønsker du at fjerne navnemærkerne igen, er dette også fuldt muligt. Da følger du samme fremgangsmåde som du brugte når du fæster navnemærkerne, men i stedet for at bruge silikonepapiret, bruger du i stedet et kaffefilter. Legg kaffefilteret over mærkelappen og pres med det varme strygejern i 8-10 sekunder. Mærkelappen vil følge med når du fjerner kaffefilteret fra stoffet.

Navnemærkerne tilpasses hver beboer med for- og efternavn og eksempelvis afdelingsnavn og/eller romnummer.

Hent plakater og handouts til pårørende

  • Klik på knappen «hent materiale ned»
  • Print ønsket antal plakater og/eller handouts
  • Hæng plakaten på opslagstavlen og del handouts ud til de pårørende

Du kan også sende denne information videre på e-mail. Gem dokumentet du henter på computeren og vedhæft dette som vedlæg i e-mailen.

Hent materiale ned