Gå til indhold
HjemPlakater børnDybet

Plakater: Dybet

Lad barnet lære om fascinerende dyr som gemmer sig i dybet. 11 farverige og muntre plakater som lyser børneværelset op.

Tilbage til Plakater børn

Fra gigantiske hvaler til forunderlige vandmænd. I dybet skjuler der sig store og små skapninger, som alle er vigtige på hver deres måde. Vores muntre plakater med motiver fra dybet giver væggene lidt ekstra farve, samtidig som de mindste lærer om livet i havet. Serien består af 10 forskellige havdyr og pattedyr, samt en samleplakat med dyrenes navne. Vælg dit yndlingsmotiv eller kombinér flere plakater for at opnå det bedste resultat.

Giv værelset et personlig touch
Væk med kedelige og uinspirerende vægge! Plakater er en effektivt måde, at give værelset et personlig touch. Identiketter tilbyder et stort udvalg plakater, der gør det enkelt at tilsætte lidt farve og spænding på børneværelset.

Mix og match – efter dine egne ønsker
Har dit barn mange hobbyer? I lighed med voksne, så ønsker børn at værelset skal afspejle deres interesser. Noget af det bedste ved vores plakater er, at alle er designet i samme stil – sådan at du nemt og enkelt kan kombinere plakater på tværs af de forskellige serier hvis du skulle ønske det.

Svært at vælge? Tag dem allesammen!
Vil du dekorere børneværelsets fire vægge, eller ønsker du at skabe et fokuspunkt? Plakater med forskellige motiver og størrelser skaber interesse og er med til at gøre dit værelse helt unikt. Gennem at gruppere flere billeder på en væg, får værelset et helt specielt udtryk.

Plakater for store som små
Jo yngre barnet er, desto enklere kunst vil de synes bedst om. Mens de små rollinger trives med enkle og let genkendelige figurer; såsom deres yndlingsdyr, ønsker større børn oftest plakater med lidt flere detaljer. Hos Identiketter får du begge dele! Flere af vores plakater har lærerige tekster, til stor glæde for alle barn.