Vores produkter

Klassiske navnemærker

Vores klassiske navnemærker har et legende og farverigt design og er enkle at påføre, og er uden tvil vores mest populære mærkelapper. Disse navnemærker er strygefrie og selvklæbende og de kan bruges til alt, tøj og sko inkluderet. Husk bare at fæste dem på vaskeanvisningen. De tåler 60 grader i vaskemaskinen, tørretumbler, opvaskemaskinen, ovnstemperaturer og kulde.

Størrelse: 30×13mm   Antal: 120 navnemærker   Pris: kr 179,-  

Minilapper

Minilapper til miniting – nu kan du mærke selv de mindste ting! Disse navnemærker er perfekte for hårspænder, farveblyanter, værktøj, legoklodser og alt andet af småt format. De er strygefrie og selvklæbende og tåler 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ovnstemperaturer og kulde. Vælg rene farver eller søde paletter med harmonerende farvekombinationer.

Størrelse: 16×6mm   Antal: 175 navnemærker   Pris: kr 169,-  

Gurli Gris navnemærker

Supersøde navnemærker med Gurli Gris! Vælg singlepakker ed Gurli og lillebror Georg, eller blandingspakker hvor deres venner også er med. Alle pakker er farverige og legende, akkurat som vi kender dem alle. Navnemærkerne er strygefrie og selvklæbende, og de klistres enkelt på det som skal mærkes. Du kan med disse mærke både tøj (vaskeanvisning), sko og udstyr. De tåler 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ovntemperaturer og kulde.

Størrelse: 34×12mm   Antal: 120 navnemærker  Pris: kr 225,-

Disney navnemærker

Navnemærker med kendte og kære Disney-figurer. Vælg blandt farverige temapakker med dit barns favorit. Disse mærkelapper er strygefrie og selvklæbende, og de klistres enkelt på det som skal mærkes. Du kan mærke både tøj (vaskeanvisning), sko og udstyr med disse. De tåler 60 grader i vaskemaskinen, tørretumbler, opvaskemaskinen, ovnstemperaturer og kulde.

Størrelse: 34×12mm   Antal: 120 navnemærker   Pris: kr 225,-  

Spider-Man navnemærker

Superseje navnemærker med Spider-Man. Vælg blandt Spinder-Man, Spider-Girl eller Webwarriors. Disse mærkelapper er strygefrie og selvklæbende, og de klistres enkelt på det som skal mærkes. Du kan mærke både tøj (vaskeanvisning), sko og udstyr med disse. De tåler 60 grader i vaskemaskinen, tørretumbler, opvaskemaskinen, ovnstemperaturer og kulde.

Størrelse: 34×12mm   Antal: 120 navnemærker   Pris: kr 225,-  

Mumi navnemærker

Navnemærker med Mumitrolden og hans venner. Disse farverige navnemærker får du kun hos os! Mumi navnemærkerne er strygefrie og selvklæbende og fæstes på tøj og udstyr som et klistermærke. De tåler 60 grader i vaskemaskinen, tørretumbleren, opvaskemaskine, ovnstemperaturer og kulde.

Størrelse: 34×12mm   Antal: 120 navnemærker  Pris: kr 225,- 

Hello Kitty navnemærker

Farverige navnemærker med yndige Hello Kitty. Her kan du vælge blandt fire flotte temapakker. Disse navnemærker er strygefrie og selvklæbende, og de klistres enkelt på det som skal mærkes. Du kan mærke både tøj (vaskeanvisning), sko og alt af udstyr med disse farveglade navnemærker. De tåler 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ovnstemperaturer og kulde.

Størrelse: 34×12mm   Antal: 120 navnemærker  Pris: kr 225,-  

Strygebare navnemærker

Strygebare navnemærker fæstes på stoffet med et strygejern. Disse kan bruges på det meste af tøj, og er specielt gode på strømper, halstørklæder og andet som ikke har vaskeanvisninger eller indsyede mærkelapper i sig. Navnemærkerne er meget holdbare og tåler 90 grader i vaskemaskinen, tørretumbler og kulde. Strygemærkerne kommer kun i sort/hvid.

Størrelse: 30×13mm   Antal: 120 navnemærker   Pris: kr 159,- 

Reflekser

Identiketter reflekser er selvklæbende reflekser til overtøj og udstyr. Limen på bagsiden gør at disse fæster enkelt på forskellige overflader. De er fleksible i formen og sidder godt på tøj og udstyr som er i bevægelse. Der er flere reflekser i hver pakke og disse kommer i forskellige størrelser. De største reflekser er godkendt i henhold til EN13356 (Europæisk standard for reflekser til personlig brug).

Pris: fra kr 99,-