Gå til indhold
HjemBlogDen bedste erfaring vores kunder har gjort sig ved anvendelse af vores navnelapper: Nattesøvnen er reddet!

Den bedste erfaring vores kunder har gjort sig ved anvendelse af vores navnelapper: Nattesøvnen er reddet!

Inspiration til hvordan du kan bruge dine navnelapper

Hvilke navnelapper kan man få og hvor kan du anvende dem? Vær nysgerrig og gå ind på vores hjemmeside for at blive inspireret til hvordan dine kommende navnemærker skal se ud. Vi har et stort udvalg og vi er sikre på, at du helt sikkert finder din helt egen favorit. Lad dig desuden blive inspireret af vores nuværende kunder, som har fundet deres helt egne og smarte måder til, hvordan de anvender vores navnelapper.

Troede du navnelapper kun kan bruges på barnets tøj? Så skal du tro om! Navnelapper fra Identiketter kan anvendes på utallige brugsområder, og vi bliver stadig overrasket over vores kunder, der finder de smarteste måder at anvende dem på.

Et must hvis uheldet er ude

At Identiketter har bidraget til at genforene mange mennesker med deres mistede ting, er der ingen tvil om. Jeanette, der er mor til tre børn har brugt navnelapper fra Identiketter siden 2010 og fortæller, at hun og familien nok havde været mange bekymringer og ting fattigere, hvis de ikke havde mærket deres mistede ting med navnelapper fra Identiketter.

– Ungerne har mistet både jakker, fodbolde, huer, tasker og meget mere. Vi har desuden også mistet en mobiltelefon og takket være navnelapper fra Identiketter kom mobilen tilbage til rette ejermand. Du skulle næsten se, hvor lettet min søn blev! Navnelapper fra Identiketter bliver nemlig siddende på tøjet eller andre ting indtil man selv tager dem af og de falmer heller ikke med tiden. Så når man først har sat dem på tøjet så bliver de på, siger hun.

Inspiration til hvordan du kan bruge dine navnelapper

Jeanette har desuden fundet et andet genialt sted, hvorpå hun kan anvende navnelapper fra Identiketter. Dette deler hun gerne med andre forældre.

– I en tidlig alder lærte jeg mine børn, at hvis de på et tidspunkt skulle blive væk fra mig, så kunne de henvise til navnelapperne de havde på tøjet. I stedet for at bruge id-armbånd, bruger vi altså navnelapper, sier hun.

Vælg det navnemærke, der passer bedst til dit behov

Når du skal bestille navnelapper er det først og fremst vigtig, at finde navnelapper der passer bedst til dit og dine børns behov. Tænk over hvor du ønsker navnelapperne skal sidde, og hvilken størrelse de skal have.

Identiketter har to hovedtyper af navnemærker; selvklæbende navnelapper der fungerer som klistremærker, og strykelapper som du enkelt sætter på tøjet ved hjælp af et strygejern. I tillæg har vi navnelapper i forskellige størrelser og med mange forskellige motiver.

Inspiration til hvordan du kan bruge dine navnelapper

Selvklæbende navnelapper i størrelse 30 x 13 mm er et populært valg til tøj, da de passer perfekt til at man kan sætte dem fast på tøjets vaskemærker.

De kan også anvendes på ting, som for eksempel sportsudstyr og legetøj. Disse navnelapper tåler 60 grader i vask, tørretumler og opvaskemaskinen. Selv efter mange vaske, bevarer de både farven, formen og faconen.

Vores strygelapper i samme størrelse egner sig godt til hjemmestrikkede trøjer og andre tekstiler som mangler vaskelapper. Strygbare navnelapper er nemlig ekstra slidstærke og sidder godt fast på tøjet, selvom de bliver sat direkte på tekstil. De er også et godt valg hvis du skal mærke tøj til beboere på institutioner, fordi man ved disse steder gerne vasker med industrimaskiner, som som regel er mindre skånsomme.

Ikke glem at mærke de yngere børns ting

Navnelapper fra Identiketter har også været med på at redde mange småbørnsfamiliers nattesøvn; noget som vores kunde Natalia i særdeleshed kan nikke genkendende til. Efter en tur til det lokale indkøbscenter midt i juletiden, opdagede hun pludselig at suttekluden til familiens 1-årige barn var blevet væk. Ingen i familien havde ikke nogen anelse om, hvor den var blevet af eller hvornår de havde mistet den. Så udsigten til at finde suttekluden igen var utrolig lille.

– Vi måtte derfor gennemsøge diverse internetsider og de fysiske butikker i området, i håb om at finde en tilsvarende sutteklud, fortæller hun.

Inspiration til hvordan du kan bruge dine navnelapper

– Pludselig kom der et billede tikkende ind på min telefon fra et ukendt nummer. Nogen havde hængt suttekluden op som julepynt inde i indkøbscenteret. Jeg satte mig med det samme i min bil og kørte ind for at hente den. Takket være navnelappen med både navn og telefonnummer, fik vi suttekluden hjem igen, siger hun med et smil.

Vores mest populære motiver

På vores internetside kan du selv bestemme hvilket design dine navnelapper skal have. Vælg lige fra din egen tekst, motiv og baggrund. De mindste børn ønsker sig ofte navnelapper med deres yndlingsdyr eller en figur de kender fra tv, mens de ældre børn- og voksne gerne foretrækker en navnelap med deres stjernetegn eller med en sej emoji på.

Inspiration til hvordan du kan bruge dine navnelapper

Har du et barn som bare elsker dinosaurer? Ifølge vores salgstal er det tydeligt, at vores motiv med dinosaurer er steget i popularitet de sidste par år. Det har været vores mest solgte motiv efterfulgt af panda, enhjørning, traktorer og fodbold.

Inspiration til hvordan du kan bruge dine navnelapper

Et god råd når du skal designe dine navnelapper til dit mindste barn; prøv at undgå for meget tekst på navnelappen. Børn, der ikke kan læse endnu, genkender oftest deres navnelapper ved hjælp af motiv og baggrund. Inddrag gerne dit barn, når I skal designe jeres navnelapper; sådan de får større ejerskab til den. Hvilket også er med til at øge deres chancer for at genkende dem selv. Tænk også over, hvilken skriftfarve og baggrund du vælger, lys tekst mod lys baggrund (og modsat) bliver sjælden vellykket.

Dukket op igen efter to år

Men navnelapper er ikke bare nyttige for travle småbørnsforældre. Jostein er en ivrig off-pist skiløber. Efter en lang og flot dag i fjeldet, opdagede han pludselig, at hans GoPro-kameraet som han tidligere på dagen havde monteret på sine ski var forsvundet.

– Det at miste sit GoPro-kamera til flere tusinde kroner var super ærgerligt, men det at miste indholdet på hukommelseskortet var endnu værre. Så jeg tog en tur derop igen for, at se om jeg kunne finde det; hvilket jeg naturligvis ikke gjorde, fortæller han.

Inspiration til hvordan du kan bruge dine navnelapper

Til trods for at kameraet var mærket med en navnelap med både navn og telefonnummer, troede Jostein at kameraet var væk for altid. To år efter hændelsen fandt sted fik han sig noget af en positiv overraskelse.

– En friluftsmand havde fundet kameraet på hans gåtur i fjeldet, og var så barmhjertig at han ringede for at fortælle mig, at han havde fundet mit GoPro-kamera. Jeg var så glad for at have fået mit GoPro-kamera igen og selvfølgelig også for at se den skivideo jeg ellers troede blev super fed. Men jeg blev en smule skuffet, da jeg så den. Den var ikke så sej som jeg havde gået og forestillet mig de sidste to år.

Perfekte mærkelapper til de mindste ting

Vores selvklæbende minilapper er yderst velegnet til at bruge på kamera eller andre ejendele som du ønsker at mærke på en diskret, men alligevel synlig måde. Dette er navnelapper der kommer i størrelsen 16 x 6 mm og du kan selv bestemme hvilken baggrundsfarve du ønsker minilapperne skal have.

Inspiration til hvordan du kan bruge dine navnelapper
Minilapper er også perfekte til at mærke de små ting som er lette at miste; for eksempel kuglepenne, linealer, viskelæder, blyantspidsere og mobilopladere. Ved at mærke alt med vores minilapper, kan dit barn låne sine ting ud til skolekameratene – uden at være bekymret over at de ikke får deres ting og sager tilbage igjen.

Slidstærke og ekstra synlige navnelapper

Vi har også store navnelapper som fåes i flere størrelser og former; som for eksempel cirkler, rektangler og kvadrater. Dette er et populært valg til større ting såsom madkasser, løbehjul og drikkeflasker. Navnelapperne er slidstærke og robuste samt sidder de godt på overflader som plast, metal og glas.

Vælg imellem mange forskellige motiver; såsom skovens dyr, universet, søde sager og seje emojis. En kedelig drikkeflaske bliver som ny med disse dekorative figurer.

Inspiration til hvordan du kan bruge dine navnelapper

Flere kreative måder at bruge navnelapperne på

Har du lyst til at få endnu mere inspiration til hvordan du bedst anvender dine navnelapper? Her er fire ekstra gode og kreative råd:

  1. Mærk tøjet ved vaskeanvisningen: Dette er et super godt råd til alle som godt kan lide at sy eller strikke trøjer til andre, det er nemlig ærgerligt at når hjemmelavede tøj bliver ødelagt af en forkert vask. Under motivkategorien «Diverse» kan du vælge symboler for vaskeanvisning, for eksempel håndvask eller vask på 30 grader.
  2. Mærk dine bøger med navnelapper: Er du en læsehest som gerne låner dine bøger ud til din familie og venner? Vores selvklæbende navnelapper er perfekte til at understrege dit navn på dine helt egne bøger. Du kan for eksempel vælge teksten «Denne bog tilhører» eller den klassiske «Ex libris», som er den latinske betegnelse.

Inspiration til hvordan du kan bruge dine navnelapper

  1. Dekorationer til børnefødselsdagen: Navnelapper kan bruges på flere forskellige måder til børnefødselsdagen. Vores store selvklæbende navnelapper er for eksempel super fine til at klistre på fødselsdagsinvitationerne eller du kan klistre dem på slikposer.
  2. Mærk dine børns skolebøger med navnelapper: Vores store selvklæbende navnelapper er også en god løsning når det gælder dine børns skolebøger. De store navnelapper er ikke bare synlige – de har også et fint design som er med til at pynte bogen hvis du for eksempel bruger et neutralt bogbind til dit barns skolebøger.

Inspiration til hvordan du kan bruge dine navnelapper

Sidste indlæg fra bloggen