Gå til indhold
HjemBlogInspiration: Sådan kan du bruge vores dørdekorationer på børneværelset

Inspiration: Sådan kan du bruge vores dørdekorationer på børneværelset

dørdekorationerHar du en gammel eller lidt kedelig hvid dør? Nemt og enkelt kan du forvandle døren til børneværelset med hjælp fra vores selvklæbende dørdekorationer!

Der er mange faktorer, som påvirker hjemmets æstetik; det er lige fra hvilke farver vi foretrækker og hvilke møbler vi har stående, til de valg vi tager når det kommer til overflader som vægge og gulve.

Dørene i hjemmet er ofte områder som bliver lidt overset, når det gælder interiørdesign og renovering af huset. Men der er absolut ingen grund til at overse disse områder. Med tanke på at et hjem ofte har flere dører, kan husets gamle og slidte døre nemlig være den letteste måde at renovere huset på.

Vores dørdekorationer kan hurtigt forvandle børneværelsets kedelige dør til en helt unik og spændende indgang for dit barn. Se nærmere på vores udvalg lige her.

En nem og enkel make-over

Maling er nok det første mange tænker på, når man snakker om at renovere husets gamle døre, men dette kan ofte være tidskrævende. Idet du først skal sørge for at vaske og slibe døren grundigt, sådan at den gamle maling forsvinder. Derefter må du være påpasselig med at vælge den rigtige type maling. Vælger du forkert, kan du risikere at malingen hurtigt forsvinder fordi det bliver slidt væk og derfor vil dit hårde arbejde være forgæves og spildt.

dørdekorationer

Det at male døren vil heller ikke altid skjule hakker og ridser på dørens overflader. Mange har derfor opdaget at vores selvklæbende dørdekorationer er et fint alternativ til at male døre, da disse dækker godt og sidder godt på de fleste overflader samt er de utrolig nemme at sætte op. Dette er også en fin løsning for dig som bor i en lejebolig, hvor du ikke altid har tilladelse til at gøre store ændringer såsom at male på døre og væggene.

Det er ikke bare gamle og nedslidte døre som kan fornyes ved hjælp af selvklæbende dørdekorationer. Også en ny, men lidt kedelig hvid dør, kan få et helt nyt liv med fine dørdekorationer.

Passer ekstra godt til børneværelset

De fleste børn elsker at have deres eget værelse, hvor de kan få lidt privatliv, sidde med lektier og lege uden at blive forstyrret af andre familiemedlemmer. På samme måde som voksne, ønsker vores børn ligeledes at deres værelser afsejler deres interesser.

Vi i Identiketter tilbyder dørdekorationer som passer perfekt til børneværelset. De kan selvsagt også bruges andre steder; som for eksempel på film- eller fitnessrum.

dørdekorationer

Det at lade dit barn være med til at bestemme hvordan børneværelset skal indrettes kan måske virke ubetydeligt, men det kan bidrage til at dit barn får udtrykket sig selv og udvikler deres helt egen og personlige stil. Lad dit barn være med til at bestemme indretningen af familiens hjem samt dekorationerne på væggene og dørene, så er der nemlig en stor chance for at de opbygger mere selvtilid, identitet og ikke mindst; det forstærker deres følelse af ejerskab. Dermed sagt, at hvis du har et værelse som afspejler dig som person og som du selv har været med til at indrette, vil lysten til at holde værelset pænt og rent være større og du vil blive bedre til at passe på dine ting.

børneværelset

Dørdekorationerne fra Identiketter er lavet i et fleksibelt materiale som ikke strækker eller efterlader mærker. De er derfor meget enkle at anvende og kan nemt og enkelt fjernes igjen, hvis du skulle ønske det. Hver pakke indeholder et banner hvor du kan vælge din personlige tekst, et hovedmotiv og flere små dekorations elementer.

Og husk; vores selvklæbende dørdekorationer kan også på bruges andre steder i hjemmet; såsom på garderobedøre eller direkte på væggene. Hvis du har et ønske om at pynte et større område, har vi også pakker med matchende vægdekorationer.

Eget navn på døren

Dørdekorationerne fra Identiketter indeholder et banner, hvor du selv kan vælge hvilken tekst du vil have. Vi oplever, at den mest almindelig tekst er at bruge barnets navn – dog sætter fantasien ingen grænser, så her er det muligt at tænke kreativt.

Du kan fylde hele to linjer ud med tekst. Her kan du inkludere tekster som «Velkommen til» og «Her bor».

Dør-stickers

Sådan anvender du dørdekorationerne

Før du anvender dekorationen på døren, er det vigtig at døren er ren, tør og fri for støv og fedt. Tag de forskellige dekorations elementer forsigtig af arket og placer dem på det ønskede område på døren. Husk på at du samtidig må gnide eventuelle luftbobler ud med hånden.

dørdekorationerne

Hvis det viser sig at det ikke blev helt perfekt ved første forsøg, er det ikke noget problem at fjerne dekorationen igen og eventuelt placere dem på nyt område. Alt du behøver at gøre er at du forsigtig tager dekorationen af overfladen. Du kan også sætte dem tilbage på det originale ark fra Identiketter eller på et bagepapir, indtil du har fundet det rette område.

børneværelse

dør

Vores dørdekorationer kan hurtigt forvandle børneværelsets kedelige dør til en helt unik og spændende indgang for dit barn.Se nærmere på vores udvalg lige her.

Sidste indlæg fra bloggen