Gå til indhold
HjemBlogSådan mærker du tøj og udstyr

Sådan mærker du tøj og udstyr

Pssst… Har du fået børnefamiliens allerbedste tips med? Mærkning af tøj og udstyr! Et navnemærke på personlige ejendele er meget nyttig for både store og små. Som forælder er du måske blevet overrasket over hvor mange ting og sager som de kære små behøver. Jakker, sko, sutter, hagesmækker, madkasser, vandflasker, legetøj – det kan føles som om listen aldrig slutter! Hvordan klarer man at have oversigt på dit og mit, hans og hendes? Mærkning af tøj og udstyr med navnemærker giver børnefamilien mere oversigt og orden i den ellers så nydelige, kaotiske hverdag.

I over 20 år har vi leveret kvalitetsprodukter til familier som har brug for personlige mærkelapper til tøj og udstyr. Vores navnemærker tåler leg og sjov i varme, vind og kulde – og er bare super til de aktive børn, vi er så glade for. Mærkning af tøj går som smurt! Lad børnene deltage og gør stress til kvalitetstid. Og det bedste af alt – det er så fantastisk enkelt!

Gode tips til mærkningen

  • Design navnemærket så det er unikt og let genkendeligt for barnet i en bunke af tøj og udstyr. Det er smart at barnet genkender sit eget navnemærke på den gule skoletaske som der findes ti stykker af i klasselokalet
  • Til tøj: fæst navnemærket på vaskeanvisningen i tøjet
  • Til udstyr: fæst navnemærket på en tør og ren overflade
  • Mærk alt – altid! Vælg mærkelapperne som passer til dit behov. Du kan vælge mellem selvklæbende navnemærker, strygemærker, minilapper og store navnemærker

 

Mærkning af tøj

Tag af, sæt på – super enkelt

Puff! Dagene flyver forbi! I hvirvelvinden af tætte timeplaner med lektier, fritidsaktiviteter, fødselsdage, indkøb og behov – er vi stadig på jagt efter hjælpemidler som kan forenkle vores hverdag. Mærkelapperne er et must have for børnefamilien og et fantastisk hjælpemiddel til mærkning af tøj og udstyr! Det er helt nødvendigt når næsten alle i børnehaven har samme madkasse, bamse og flyverdragt. Det er også enklere for barnet, som måske ikke har lært at læse endnu – man kan nemlig nemt finde det unikke navnemærke. Ved at designe med barnet i hovedet, kan man gøre hverdagen enklere for både store og små.

Mærkning af tøj og udstyr for hele familien

Livet går sin gang og vores børn vokser alt for hurtigt! Før vi når at lægge mærke til det selv, så skal hele garderoben byttes ud. Størrelserne skifter, nyt tøj skal i skabet og sæsonerne skifter hele tiden. Det kan være udfordrende at finde ud af hvem som ejer hvad. Stribede strømpebukser her og en blå T-shirt der – det er ikke altid lige let at følge med. Mærk tøjet så barnet (og de til tider forvirrede forældre) kan følge med.

Forælder eller ej, vi voksne er ikke fejlfri. Vi i Identiketter stiller os gerne først i køen og indrømmer at også vi har glemt et kagefad til en tidligere klassefest. Og også mobilladeren som vi engang lånte til kollegaen, og som nu er forsvundet i rod. En eller flere navnemærker er en god investering til både mor, far, søster og bror. Små som store, mærkning af tøj og udstyr hjælper med at holde styr på tingene – og giver en større chance for at få de ting tilbage som måske er blevet tabt på vejen.

Mærkning af tøj og udstyr

Dejlig følelse – eller hvad? Når de gode, varme vinterhandsker som du havde købt til din datters fødselsdag pludselig dukker op igen. Mærkning går lynhurtigt, mens tiden du bruger på at løbe ned til butikken for at købe endnu et par handsker – er tid du hellere kunne have brugt på noget andet. Mærk familiens tøj og udstyr med navnemærker. Så sparer du både tid, penge og ekstra udstyr i hverdagen. Når alt kommer til alt, så bliver du glad for at have brugt lidt tid på at have mærket tøjet med mærkelapperne.

Kan du genkende dig selv?

  • Mobilladere! Hvor mange gange bliver den ting vi bruger mest i hverdagen væk? Lånte kollegaen den? Hvor blev den egentligt af?
  • Hvad med at mærke kagefadet til klassefesten? Så slipper du for at tage turen til Kop og Kande endnu engang for at købe det samme fad igen.
  • Den perfekte gave til baby shower/dåb! Giv et sæt med navnemærker til din gode veninde som har fået en masse tøj til den nye baby.
  • Hele storfamilien er på besøg og børnene skal ud og lege. Ikke alle har hat og handsker med, og de låner derfor af jer. Så er det godt at vide at du har mærket alt tøj, så du er sikker på at få det tilbage.

God mærkning 😃

Sidste indlæg fra bloggen