HjemBlogSæbebobler – Enkel opskrift

Sæbebobler – Enkel opskrift

Hobby med børn

Sæbebobler! Evigt sjove sæbebobler! Den klassiske udendørsaktivitet som er lige sjov hver gang, og som har underholdt flere generationer. Det er så herligt med små forunderlige ansigter, som fascineres af svævende bobler. Dette er en type aktivitet som er god og underholdende tidsfordriv for hele familien.
Selvom man kan købe sæbebobler på butikken billigt, så går man så hurtigt tom for boblevandet. Hvis du laver en dit eget, så kan du lave så meget som du ønsker og dermed lege med sæbebobler hele dagen! Vi har samlet nogle enkle opskrifter på hjemmelavede sæbebobler, som vi håber I kan vil hygge jer med!

Ingredienser:

  • 3 liter vand
  • 2 dl opvaskemiddel
  • 0,5 dl glycerol (findes blandt andet på apoteket eller panduro)

Fremgangsmåde:
Bland ingredienserne godt i en stor balje eller spand og rør godt. Lav derefter et redskab til at lave de sjoveste sæbebobler. For at lave en form, kan du for eksempel sætte sugerør sammen eller bruge hulahopringe, køkkenredskaber, tennisketcher eller småkageforme. Bare fantasien sætter grænser!

Blandingen kan stå i flere timer eller natten over i en lukket beholder. Der findes flere forskellige opskrifter, som opgiver forskellige mængder af ingredienserne. Hvilken som er bedst, bør man næsten selv finde ud af.

Ønsker du at lave store sæbebobler?

Med en lille justering, så kan du lave megastore sæbebobler!

  • 5 liter vand
  • 2,5 dl opvaskemiddel
  • 30 ml glycerol (findes blandt andet på apoteket eller panduro)

Klar, færdig, blæs! 😊 Hjemmelavet opskrift på sæbebobler

Sidste indlæg fra bloggen

henter..