Gå til indhold
HjemBlogTest af navnelapper: Hvor bør du bestille dine navnelapper?

Test af navnelapper: Hvor bør du bestille dine navnelapper?

bedst i test navnelapper

Der findes ikke noget værre end at bruge penge på noget, som ikke lever op til vores forventninger. Men når du bestiller ting på internettet, så er det desværre et vilkår – netop fordi du ikke har mulighed for at se det inden du køber det. Du er derfor som forbruger ofte afhængig af, at læse hvad andre synes om produkterne før du køber dem.

Dette gælder i aller højeste grad også navnelapper, som kan bruges til mærkning af tøj og andre egendele. Der findes mange typer af navnelapper fra forskellige firmaer. Men hvordan kan du vide, hvor du skal købe de bedste navnelapper?

Anmeldelser af navnelapper

Trustpilot er de seneste år blevet til én af de mest troværdige sider, hvis man ønsker at finde forbrugeranmeldelser. Det blev grundlagt i Danmark i 2007, og findes i dag over hele verden.

Én af årsagerne til at Trustpilot har fået så stor succes, er at de har et stort antal verifiserede anmeldelser. Anmeldelser, som er givet af forbrugere selv og som har været i kontakt med bedriften som har solgt forbrugeren det pågældende produktet eller tjenesten. At afgive en anmeldelse er gratis for forbrugerne, og hjemmesiden arbejder aktivt for at forhindre falske anmeldelser.

Identiketter er stolte over, at vi har modtaget mere end 2.500 anmeldelser hos Trustpilot og at vi har en såkaldt TrustScore på 4,7 ud af 5. Hurtig levering og god kvalitet, er to nøgleord som er gentagende i anmeldelserne fra vores kunder.

bedst i test navnelapper

Test af navnelapper

Et andet vigtig redskab for alle som handler på internettet, er den såkaldte forbrugerundersøgelse. Nogle gange kan det dreje sig om undersøgelser af et specifikt produkt og andre gange er det bare en undersøgelse, hvor man sammenligner samme type produkt fra forskellige leverandører. Ofte sættes der en række kriterier op, hvor hvert produkt eller netbutik vurderes ud fra.

Før du tager skridtet og køber et produkt som er kåret til «bedst i test», er det vigtig at du ser nærmere på hvem der har udført undersøgelsen. Her forekommer der nemlig en del faldgrupper, da der desværre findes useriøse aktører som kun foretager undersøgelser i markedsføringsøjemed.

Bloggere og andre internetsider får ofte tilbud om at teste enkelte produkter; noget som både er positivt for bedrifterne som får sin omtale og for forbrugerne som får kendskab til de nye produkter. Men for at undersøgelsen skal være troværdig, bør det fremkomme tydelig hvis vedkommende som har testet produktet har fået et honorar for at teste det.

Nu er det selvsagt, at enkelte mennesker formår være meget neutrale i en sådan situation. Men de fleste af os vil nok; uanset om vi ønsker det eller ej, blive lidt farvet af at vi har fået betalt. Den, som har foretaget testen, bør derfor tydelig mærke indlægget med at det er sponsoreret – sådan at du som forbruger kan tage dette i betragtning når du tager dit valg.

Det findes heldigvis også en række neutrale hjemmesider som foretager tests, guider og undersøgelser af forskellige typer. Dette kan for eksempel være hjemmesider drevet af uafhængige interesseorganisationer for forbrugere eller aviser og magasiner. Ulempen med disse tests, er at de ikke altid lige er så nemme at finde i internetjunglen, da de ofte drukner i sponsoreret indhold når du søger efter dem. Det kan derfor være bedre at opsøge disse internetsider direkte og bruge søgefunktionen på siden for at se, om de har udført en undersøgelse på det produkt du ønsker at købe.

Navnelapper af god kvalitet

Hvilke egenskaper bør et godt navnemærke have? God kvalitet er et af de vigtigste kriterier i de fleste tests og anmeldelser af navnemærker. Et navnemærke bør være lavet i et slidstærkt materiale som sidder godt og som ikke falder af efter kort tids brug. Det er også vigtigt, at selve motivet og teksten på navnelappen er nemt at læse efter flere måneders brug, og at teksten ikke forsvinder efter mange runder i vaske- eller opvaskmaskinen.

Et godt navnemærke bør også være alsidig. Det vil sige, at du skal kunne bruge samme type navnelapper på forskellige produkter, alt fra tøj til andre egendele såsom vandflasker og cykler.

Identiketter har flere gange fået gode tilbagemeldinger og blevet udråbt til vinder og bedst i test når det gælder vurdering af kvaliteten. I en stor undersøgelse gennemført af Dinside i 2017, var konklusionen at vores mærkelapper var blandt de som sad bedst fast efter at det har været vasket 20 gange i opvaskemaskin (plastgenstande) og 10 gange i vaskemaskinen på 40 grader (tøj).

bedst i test navnelapper

Et godt design er vigtigt i valget af navnelapper

Men det er slet ikke bare kvalitet som er vigtigt, når man skal bestemme sig for hvilke navnelapper man skal købe. Fint design og en pålidelig leverandør sættes også højt oppe på listen over kriterier hos de fleste forbrugere.

Mange fine design og en brugervenlig hjemmeside, er noget af det vigtigste for os i Identiketter. Vi blev derfor ikke overrasket over, at dette var en af faktorene som blev fremhævet i vores favør. Med flere hundrede forskellige design at vælge imellem, er det næsten umuligt ikke finde en figur eller et motiv du synes om. Hos os har du også stor valgfrihed. når det kommer til valg af baggrunde og skriftfarver.

De forskellige leverandører blev også vurderet ud fra, hvor hurtigt det tog fra bestillingen blev aflagt til navnelapperne ankom i postkassen. Hurtig levering er noget af det vi stræber efter og normalt vil man kunne forvente at modtage sine navnelapper indenfor 3-4 hverdage. Identiketter scorede også godt på, at navnelapperne blev leveret i et lille og fint emballage; noget som ifølge dem som udførte undersøgelsen er godt fordi det gør det nemmere at holde styr på navnelapperne.

bedst i test navnelapper

Test navnelapperne selv

Selvom der findes utallige anmeldelser og forbrugerundersøgelser, er det bedste du kan gøre at teste navnelapper selv. Seriøse leverandører bør altid give dig muligheden for, at returnere varer du ikke er tilfreds med.

Hos Identiketter gør vi vores ypperste for, at vores kunder er tilfredse med deres køb. Vi har derfor en tilfredshedsgaranti som indebærer at du altid kan returnere dine produkter, hvis du ikke skulle være helt tilfreds med dit køb.

bedst i test navnelapper

Her er fem gode råd, når du skal bestille navnelapper:

  1. Vælg en karakter eller en figur du ved dit barn elsker. Dette vil gøre det nemmere for dit barn at genkende sit navnemærke. Dette er en super god måde, hvis dit barn ikke har lært at læse endnu.
  2. Vælg en skrifttype som er nem at læse.
  3. Undgå lys skriftfarve på en lys baggrund og mørk skriftfarve på en mørk baggrund, da dette gør det sværere at læse.
  4. Find rigtig navnemærke til dit brug. Selvklæbende navnemærker sidder godt på det meste, men til det hjemmestrikkede eller andet tøj uden indsyede vaskemærker, kan det være en god ide at vælge navnemærker som bare skal stryges på tøjet.
  5. Vælg et navnemærke som tåler hård brug og mange vask.

bedst i test navnelapper

Sidste indlæg fra bloggen