Gå til indhold
HjemBlogWallstickers – magi til børneværelset

Wallstickers – magi til børneværelset

Vægdekor - wallstickers børn

Har du en lille som elsker alt med enhjørninger? Eller en som er helt vild med bondegårde og bondegårdsdyr? Giv dem drømmeværelset! Fantasifuld og farverig wallstickers er en super måde at friske overflader op på, og så er det super nemt og hurtigt! Med et spændende udvalg af wallstickers, finder barnet sikkert en favorit! Med magiske deltaljer skaber dekoren en herlig stemning og skaber inspiration på børneværelset.

Den selvklæbende vægdekor klistres enkelt på glatte og strukturerede overflader. Wallstickers passer perfekt til døre, skabe, kommoder og forskellige slags vægge. Både tapet, fliser og malede vægge. I tillæg kan du sætte dem på postkassen og yderdøren. De er lavet i solidt materiale og sidder godt fast. Men de er også enkle at fjerne og sættes på nye steder. Produktet er ikke egnet til at blive leget med – kun for at dekorere overflader.

Skab en drømmeverden med wallstickers børn

Vælg mellem følgende vægdekor-sæt:

Se vores fine udvalg her.

I pakken finder du:

6 stk. A5-Ark med supersøde, selvklæbende wallstickers i forskellige størrelser. Klistermærkerne kommer i forskellige størrelser, hvor de største er ca 15 x 20 cm, og de mindste ca 2 x 2 cm.

Wallstickers børn

Gør det selv – og få et professionelt resultat

Fordelen med at bruge wallstickers er at klistermærkerne enkelt kan fjernes, flyttes og bruges flere gange. Dekoren er perfekt til glatte og let-strukturerede overflader. Dekoren bør ikke påføres nyligt malede og nyligt tapetserede vægge. Vi anbefaler at vente mindst 30 dage.

Det er altså ikke nødvendigt at hyre nogen for at dekorere, når man kan gøre det enkelt selv. Klistermærkerne er nemme at håndtere for både store og små hænder, så hele familien kan være med til at dekorere. De firbenede bør dog afstå, men kan bidrage med moralsk støtte fra sidelinjen. Børn kan sætte dem på væggen under opsyn af voksne.

Wallstickers børn - universet og rumvæsen

Godt egnet til genbrug

Dekoren kan enkelt fjernes og lægges væk til senere brug. Eller måske kender du nogen, som også kan få glæde af den? Genbrug er sjovt og så er det godt for miljøet.

Erfaringsmæssigt oplever vi at det er bedst at dekorere børneværelset med ting som nemt kan ændres, flyttes eller fjernes. Derfor er vægdekoren lavet i et materiale som gør dette muligt. Børnene vokser jo så utroligt hurtigt, og derfor er det godt med muligheden for at ændre på børneværelset. Så det kan ændres i takt med at børnene vokser og deres interesser udvikler sig.

Sidder klistermærket på væggen i længere tid, kan det godt sidde ekstra godt fast når det fjernes. Det er overhovedet ikke noget problem, det betyder bare at det ikke løsner så let. Derfor er det smart at bruge en føntørrer når klistermærkes skal fjernes. Brug føntørreren på lav varme og føn let på klistermærket for at gøre det lunt. Fjern det så forsigtigt og placer det på originalpapiret eller på noget bagepapir – så kan det nemt genbruges senere.

Vægdekor - wallstickers børn

@minatominefrosaker (Instagram)

Skandinavisk design

Vi er enormt stolte over at vores wallstickers er designet og produceret i vores lokaler af vores dygtige og flinke medarbejdere. Der arbejdes altid hårdt for at levere det bedste produkt til vores kunder – og dette produkt er ingen undtagelse! Vi håber dette produkt kan være med til at dekorere din hverdag med de søde små.

Vi vil gerne se billeder af dit børneværelse med wallstickers på Instagram
Del jeres billeder med os og tag @identiketter. Brug gerne hashtags som #Identiketter #dekorglæde #vægdekor #børneværelse #wallstickers

Vægdekor - wallstickers børn

Vægdekor - wallstickers børn

Vægdekor - wallstickers børn

Sidste indlæg fra bloggen