HjemPlakater børnHunde

Plakater: Hunde

Vælg størrelse

Vælg ramme

Plakat
199 kr.
Ramme
0 kr.
Total
199 kr.
1

Tilbage til Plakater børn

Forhåndsvisning af Plakater: Jack russell terrier
Forhåndsvisning af Plakater: Jack russell terrier
Forhåndsvisning af Plakater: Jack russell terrier

Energiske, dovne, lydige, hyggelige eller vagtsomme. Hver hund har sin helt egen måde at være på. Men fælles for alle hunde er, at de altid vil være din bedste ven!

Alle hundeelskere vil synes godt om denne flotte plakatserie, der består af 14 forskellige hunderacer. Hver plakat har en lille tekst, som fortæller lidt om hundens gemyt.

Plakaterne kan bestilles i to størrelser: 30 x 40 cm eller 50 x 70 cm. Vælg din yndlingshunderace eller kombinér flere plakater for at opnå det bedste resultat.

Giv værelset et personlig touch
Væk med kedelige og uinspirerende vægge! Plakater er en effektivt måde, at give værelset et personlig touch. Identiketter tilbyder et stort udvalg plakater, der gør det enkelt at tilsætte lidt farve og spænding på børneværelset.

Mix og match – efter dine egne ønsker
Har dit barn mange hobbyer? I lighed med voksne, så ønsker børn at værelset skal afspejle deres interesser. Noget af det bedste ved vores plakater er, at alle er designet i samme stil – sådan at du nemt og enkelt kan kombinere plakater på tværs af de forskellige serier hvis du skulle ønske det.

Svært at vælge? Tag dem allesammen!
Vil du dekorere børneværelsets fire vægge, eller ønsker du at skabe et fokuspunkt? Plakater med forskellige motiver og størrelser skaber interesse og er med til at gøre dit værelse helt unikt. Gennem at gruppere flere billeder på en væg, får værelset et helt specielt udtryk.

Plakater for store som små
Jo yngre barnet er, desto enklere kunst vil de synes bedst om. Mens de små rollinger trives med enkle og let genkendelige figurer; såsom deres yndlingsdyr, ønsker større børn oftest plakater med lidt flere detaljer. Hos Identiketter får du begge dele! Flere af vores plakater har lærerige tekster, til stor glæde for alle barn.