Gå til indhold
HjemWallstickers børnHalloween

Wallstickers: Halloween

Dekorér med sjove og stemningsfulde Halloween wallstickers. Placer vægdekorationen på indgangsdøren, og det vil glæde alle børnene, der kommer for at sige "slik eller ballade".

Wallstickers: Halloween
199 kr.
Total
199 kr.
1

✓ 100% tilfredshedsgaranti
✓ Nem at påføre og let at fjerne
✓ Efterlader ingen mærker

Tilbage til Wallstickers børn

Forhåndsvisning af Wallstickers: Halloween
Vægdekoration med spøgelser
Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Halloween er en af årets store festdage for børnene. Fejr legen og glæden med stemningsfulde Halloween wallstickers som indeholder græskar, blade, stjerner og søde spøgelser. Pynt vægge, dørene, bordflader eller skabe. Vægdekorationen er selvklæbende og kan påføres og fjernes super nemt.
Gør klassens Halloween-fest til en uforglemmelig dag for både dit barn og alle klassekammeraterne eller pynt indgangsdøren til stor glæde for alle børnene, der går slik eller ballade. Vægdekorationen er selvklæbende, så de forskellige elementer nemt kan flyttes og placeres, hvor du ønsker det.

Hvert sæt af denne selvklæbende vægdekoration består af 36 elementer i forskellige størrelser. De største elementene er cirka 7,8 x 8,5 cm og de mindste er cirka 2,2 x 2,2 cm.

Skal du arrangere Halloween-fest for børnene? Læs vores tips til, hvordan du arrangerer årets mest (u)hyggelige fest!

Sådan fæster du dekorationen på væggen:
• Sørg for at døren er ren, tør og fri for fedt og støv.
• Fjern omhyggeligt de forskellige dekorationsdele fra arket og placér dem, hvor du ønsker det. Stryg dekorationen med hånden for at fjerne eventuelle luftbobler.

Vores vægdekoration fungerer som et klistermærke og kan fastgøres på alt fra vægge til skabe, kommoder og andre møbler. De hæfter nemt på forskellige overflader, både glatte og let strukturerede, og er lavet af et fleksibelt materiale, der ikke strækker sig eller efterlader mærker.

Vægdekorationen kan nemt flyttes eller fjernes, hvis du ønsker det. Alt, du behøver at gøre, er forsigtigt at fjerne vægdekorationen fra overfladen og placere den tilbage på det originale papir fra Identiketter eller placere det på et bagepapir.

Vægdekoration med spøgelser