Gå til indhold
HjemWallstickers børnTulipaner

Wallstickers: Tulipaner

Giv soveværelset et nyt liv med vægge, som vil blomstre året rundt. Flot selvklæbende vægdekoration med tulipaner.

Wallstickers: Tulipaner
199,00 kr.
Total
199,00 kr.
1

✓ 100% tilfredshedsgaranti
✓ Let at fastgøre og nem at fjerne
✓ Efterlader ingen mærker

Tilbage til Wallstickers børn

Forhåndsvisning af Wallstickers: Tulipaner
wallstickers tulipaner
wallstickers tulipaner
Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Blomstrende tulipaner er for mange et synonym med spirekraft, nyt liv og alt det andet, som er smukt ved foråret. Denne populære blomst skaber liv og farve i interiøret, og passer lige så godt på væggen som i en vase på bordet.

Hvert sæt består af 36 dele, som sættes sammen med 18 tulipaner i gult, rødt og lilla. Størrelsen på tulipanerne er cirka 13 cm x 6 cm. Vægdekorationen fungerer som et klistermærke, sådan at de forskellige elementer kan placeres lige der, hvor du måtte ønske.

Sådan fæster du dekorationen på væggen:

• Sørg for at døren er ren, tør og fri for fedt og støv.
• Tag forsigtig de forskellige dekorationselementer af arket og placer dem der, hvor du ønsker de skal være på væggen.
• Vær opmærksom på, at gnide eventuelle luftbobler ud med hånden. Hvis det ikke skulle gå hen og blive helt perfekt ved første forsøg, er det ikke noget problem at fjerne dekorationen igen og dermed placere dem et nyt sted.

Vores vægdekoration fungerer som et klistermærke og kan klistres på alt fra vægge til skabe, kommoder og andre møbler. Den sætter sig let på glatte og let teksturerede overfalder. Desuden er vores vægdekoration lavet ud af et fleksibelt materiale som ikke strækker sig eller efterlader mærker.

Vægdekorationen er nem at fjerne igen, hvis du skulle ønske det. Alt du behøver at gøre er, at du forsigtig tager dekorationen af overfladen. Du kan også sætte dem tilbage på originalemballagen fra Identiketter eller på et bagepapir, indtil du har fundet det helt rette sted.

wallstickers tulipaner
wallstickers tulipaner