Gå til indhold
HjemWallstickers børnStay Cool

Wallstickers: Stay Cool

Dette er vægdekorationen, der skruer op for værelsets coolness-faktor! Nem at sætte på væggen og en sjov aktivitet for barnet.

Wallstickers: Stay Cool
199 kr.
Total
199 kr.
1

✓ 100% tilfredshedsgaranti
✓ Nem at påføre og let at fjerne
✓ Efterlader ingen mærker

Tilbage til Wallstickers børn

Forhåndsvisning af Wallstickers: Stay Cool
Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Har børne- eller ungdomsværelset brug for en lille makeover? Et tidsbesparende alternativ til maling og tapetsering er vores vægklistermærker i farverigt og stilfuldt design. Skru op for coolhedsfaktoren med denne selvklæbende vægdekoration!

Sættet består af 19 dele i forskellige størrelser, hvor de største elementer er cirka 17 x 9 cm. Vægdekorationen fungerer som klistermærker, så de forskellige elementer kan placeres, hvor du ønsker det.

Sådan fæster du dekorationen på væggen:

  • Sørg for at døren er ren, tør og fri for fedt og støv.
  • Fjern omhyggeligt de forskellige dekorationsdele fra arket og placér dem, hvor du ønsker det.
  • Stryg dekorationen med hånden for at fjerne eventuelle luftbobler.

Vores vægdekoration fungerer som et klistermærke og kan fastgøres på alt fra vægge til skabe, kommoder og andre møbler. De hæfter nemt på forskellige overflader, både glatte og let strukturerede, og er lavet af et fleksibelt materiale, der ikke strækker sig eller efterlader mærker.

Vægdekorationen kan nemt flyttes eller fjernes, hvis du ønsker det. Alt, du behøver at gøre, er forsigtigt at fjerne vægdekorationen fra overfladen og placere den tilbage på det originale papir fra Identiketter eller placere det på et bagepapir.