HjemWallstickers børnSkovens dyr

Wallstickers: Skovens dyr

Tag naturen med ind pü børnevÌrelset med vores selvklÌbende vÌgdekorationer inspireret af skoven.

Wallstickers: Skovens dyr
199 kr.
Total
199 kr.
1

✓ 100% tilfredshedsgaranti
✓ Let at fastgøre og nem at fjerne
✓ Efterlader ingen mærker

Tilbage til Wallstickers børn

ForhĂĽndsvisning af Wallstickers: Skovens dyr
VĂŚgdekoration med elg, pindsvin og rĂŚv
Wallstickers med elg

Børn elsker at vÌre omringet af søde dyr og nu kan du tage naturen med ind pü børnevÌrelset med hjÌlp fra vores selvklÌbende vÌgdekoration inspireret af skoven. At indrette et børnevÌrelse med skovens dyr som tema, er en fin müde at lÌre sit barn om naturen og det fantastiske dyreliv vi har her pü jorden.

Hvert sÌt bestür af 29 dele og heri finder du büde en elg, et pindsvin og rÌv. KlistermÌrkerne kommer i forskellige størrelser, hvor de største er cirka 15 x 20 cm, og de mindste er cirka 2 x 2 cm.

For at skabe den bedste stemning af skov i børnevÌrelset, anbefaler vi at du lige tager et kig pü vores superfine dørdekorationer i samme tema.

SĂĽdan fĂŚster du dekorationen pĂĽ vĂŚggen:

  • Sørg for at døren er ren, tør og fri for fedt og støv.
  • Tag forsigtig de forskellige dekorationselementer af arket og placer dem der, hvor du ønsker de skal vĂŚre pĂĽ vĂŚggen.
  • VĂŚr opmĂŚrksom pĂĽ, at gnide eventuelle luftbobler ud med hĂĽnden.

Hvis det ikke skulle gü hen og blive helt perfekt ved første forsøg, er det ikke noget problem at fjerne dekorationen igen og dermed placere dem et nyt sted. Alt du behøver at gøre er, at du forsigtig tager dekorationen af overfladen. Du kan ogsü sÌtte dem tilbage pü originalemballagen fra Identiketter eller pü et bagepapir, indtil du har fundet det helt rette sted.