Gå til indhold
HjemWallstickers børnRobot

Wallstickers: Robot

Robotter over alt! Vægdekoration med glade og venlige robotter.

Wallstickers: Robot
199 kr.
Total
199 kr.
1

✓ 100% tilfredshedsgaranti
✓ Let at fastgøre og nem at fjerne
✓ Efterlader ingen mærker

Tilbage til Wallstickers børn

Forhåndsvisning af Wallstickers: Robot
Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Er dit barn vild med robotter? Med denne vægdekoration er det, at gå ind på børneværelset som at tage et steg ind i fremtiden. Hvert sæt består af tre glade robotter og flere mindre dekorationselementer; såsom stjerner, hjerter og lyn. Vægdekorationen fungerer som et klistermærke, sådan at de forskellige dekorationselementer kan placeres hvor du måtte ønske.

Hvert sæt af denne selvklæbende vægdekoration består af 30 elementer i forskellige størrelser. De største elementene er cirka 14,7 x 6 cm og de mindste er cirka 2,1 x 2,5 cm.

Vil du skabe en fantasiverden af robotter på børneværelset? Vores vægdekoration i kombination med vores dør-stickers, højdemålere og plakater med forskellige robot motiver, giver barnet det børneværelse han/hun altid har drømt om.

Sådan fæster du dekorationen på væggen:

• Sørg for at døren er ren, tør og fri for fedt og støv.
• Tag forsigtig de forskellige dekorationselementer af arket og placer dem der, hvor du ønsker de skal være på væggen.
• Vær opmærksom på, at gnide eventuelle luftbobler ud med hånden.

Vores vægdekoration fungerer som et klistermærke og kan klistres på alt fra vægge til skabe, kommoder og andre møbler. Dekorationen fæster sig nemt på forskellige overflader, både glatte og let teksturerede, og er lavet af et fleksibelt materiale som ikke strækker sig eller efterlader mærker.

Vægdekorationen kan enkelt flyttes eller fjernes, hvis du skulle ønske det. Alt du behøver at gøre er, at du forsigtig tager dekorationen af overfladen. Du kan også sætte dem tilbage på originalemballagen fra Identiketter eller på et bagepapir, indtil du har fundet det helt rette sted.