Gå til indhold
HjemWallstickers børnJulestemning

Wallstickers: Julestemning

Giv dit hjem ekstra julestemning med denne hyggelige vægdekoration.

Wallstickers: Julestemning
199 kr.
Total
199 kr.
1

✓ 100% tilfredshedsgaranti
✓ Nem at påføre og let at fjerne
✓ Efterlader ingen mærker

Tilbage til Wallstickers børn

Forhåndsvisning af Wallstickers: Julestemning
Julestemning wallstickers
Julestemning wallstickers
Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Kan man skifte vægdekorationen i takt med de forskellige årstider? Ja, med vores selvklæbende vægdekorationer, som er genanvendelige, så er det faktisk muligt!

Denne klassiske vægdekoration indeholder alt det, vi forbinder med julens mange glæder; såsom julegaver, juletræer og pebernødder. Lad børnene hjælpe med at dekorere væggene på deres eget værelse, eller forfrisk gangen, køkkenet, kontoret eller stuen.

Hvert sæt består af 24 dele i forskellige størrelser, hvor de største elementer er cirka 7 cm i højden og 10 cm i bredden. Vægdekorationen fungerer som klistermærker og er nem at påføre og fjerne. Efter jul kan du placere dem tilbage på arket eller på bagepapir, så du kan bruge dem igen år efter år.

Har du lyst til mere julemagi? Find den vægdekoration, der skaber dit perfekte julehjem. Vi har blandt andet vægdekorationer med juletræer og slikstokke.

Sådan fæster du dekorationen på væggen:
• Sørg for at døren er ren, tør og fri for fedt og støv.
• Fjern omhyggeligt de forskellige dekorationsdele fra arket og placér dem, hvor du ønsker det.
• Stryg dekorationen med hånden for at fjerne eventuelle luftbobler.

Vores vægdekoration fungerer som et klistermærke og kan fastgøres på alt fra vægge til skabe, kommoder og andre møbler. De hæfter nemt på forskellige overflader, både glatte og let strukturerede, og er lavet af et fleksibelt materiale, der ikke strækker sig eller efterlader mærker.

Vægdekorationen kan nemt flyttes eller fjernes, hvis du ønsker det. Alt, du behøver at gøre, er forsigtigt at fjerne vægdekorationen fra overfladen og placere den tilbage på det originale papir fra Identiketter eller placere det på et bagepapir.

Julestemning wallstickers
Julestemning wallstickers