Gå til indhold
HjemWallstickers børnLuftballoner

Wallstickers: Luftballoner

Drømmende fine luftballoner til børneværelset. Vælg mellem forskellige farver.

Vælg et farvetema

Wallstickers: Luftballoner
199 kr.
Total
199 kr.
1

✓ 100% tilfredsgaranti
✓ Nem at påføre og let at fjerne
✓ Efterlader ingen mærker

Tilbage til Wallstickers børn

Forhåndsvisning af Wallstickers: LuftballonerForhåndsvisning af Wallstickers: Luftballoner
Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Åh, hvor vi elsker luftballoner! Med denne vægdekoration kan børneværelset forvandles til en himmelsk eventyrverden. Hvert sæt består af fire store og fire små luftballoner, samt mindre dekorelementer som skyer og fugle. Vægdekorationen fungerer som klistermærker, så de forskellige elementer kan placeres, hvor du ønsker det.

Hvert sæt af denne selvklæbende vægdekoration består af 12 elementer i forskellige størrelser. De største elementene er cirka 14 x 14,6 cm og de mindste er cirka 5 x 1,5 cm.

Ønsker du at skabe en drømmende himmelverden med luftballoner på børneværelset? Vores vægdekoration i kombination med dørdekoration giver barnet det værelse, det drømmer om. Og du, vi har også luftballoner som motiv på vores navnelapper og store navnelapper.

Sådan fastgør du dekorationen på væggen:
• Sørg for, at væggen er ren, tør og fri for fedt og støv.
• Fjern forsigtigt de forskellige dekorelementer fra arket og placer dem, hvor du ønsker det.
• Stryg over dekorationen med hånden for at fjerne eventuelle luftbobler.

Vores vægdekoration fungerer som klistermærker og kan klistres på alt fra vægge til skabe, kommoder og andre møbler. Den hæfter nemt på forskellige overflader, både glatte og let strukturerede, og er lavet af et fleksibelt materiale, der ikke strækker sig eller efterlader mærker.

Vægdekorationen kan nemt flyttes eller fjernes, hvis du ønsker det. Alt, hvad du behøver at gøre, er forsigtigt at fjerne dekorationen fra overfladen og fastgøre den tilbage på den originale emballage fra Identiketter eller på bagepapir.