Gå til indhold
HjemWallstickers børnSlikstokke

Wallstickers: Slikstokke

Røde og hvide slikstokke hører julen til! Skab en magisk julestemning med vores flotte, selvklæbende wallstickers.

Wallstickers: Slikstokke
199 kr.
Total
199 kr.
1

✓ 100% tilfredshedsgaranti
✓ Nem at påføre og let at fjerne
✓ Efterlader ingen mærker

Tilbage til Wallstickers børn

Forhåndsvisning af Wallstickers: Slikstokke
candy canes wallstickers
candy canes wallstickers
Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Vi elsker julen! Tiden for traditioner, glæde og en overflod af hyggelig julepynt! Hvorfor ikke pynte lidt ekstra med lækre slikstokke? Dette sæt selvklæbende wallstickers er fantastisk julepynt til dit hjem eller en flot gave til dine nærmeste. Et ekstra tip er også at bruge disse wallstickers som dekoration på julegaverne.

Tag den magiske årstid til et helt nyt niveau med vores fine wallsstickers med slikstokke. Wallstickers er ideelle til at tilføje ekstra julestemning til indretningen, da de er lavet af et holdbart materiale, der gør det muligt at genbruge dem år efter år. De er nemme at påføre og fjerne og kan bruges på alt lige fra møbler til tapet og malede vægge.

Hvert sæt består af 18 slikstokke og pebernødder samt 16 hvide sne-prikker. Slikstokke, som er de største elementer i pakken, måler cirka 9 x 11 cm.

Tjek også vores andre produkter med julemotiver. Vi har både wallstickers med juletræer eller wallstickers med en hyggelig julestemning.

Sådan fæster du dekorationen på væggen:
• Sørg for at døren er ren, tør og fri for fedt og støv.
• Fjern omhyggeligt de forskellige dekorationsdele fra arket og placér dem, hvor du ønsker det. Stryg dekorationen med hånden for at fjerne eventuelle luftbobler.

Vores vægdekoration fungerer som et klistermærke og kan fastgøres på alt fra vægge til skabe, kommoder og andre møbler. De hæfter nemt på forskellige overflader, både glatte og let strukturerede, og er lavet af et fleksibelt materiale, der ikke strækker sig eller efterlader mærker.

Vægdekorationen kan nemt flyttes eller fjernes, hvis du ønsker det. Alt, du behøver at gøre, er forsigtigt at fjerne vægdekorationen fra overfladen og placere den tilbage på det originale papir fra Identiketter eller placere det på et bagepapir.

candy canes wallstickers
candy canes wallstickers